Sanitair voor recreatieparken

Je bent hier omdat je op zoek bent naar sanitair voor jouw recreatiepark. De eisen die, door bezoekers van jouw recreatiepark, aan het sanitair worden gesteld zijn groot. Het sanitair heeft vaak veel te verduren en daardoor is de levensduur van het sanitair belangrijk. We hebben ervaring in het leveren van sanitair voor grote projecten, dus het leveren van grote aantallen is voor ons geen probleem. Of het nu gaat om badkamers of toiletruimtes, bij ons ben je aan het juiste adres.

douchedeur

Badkamers voor recreatieparken

Of je nu op zoek bent naar badkamers voor in chalets of doucheruimtes voor in de openbare sanitairgebouwen op jouw park, wij leveren alles op maat. Van het inmeten tot aan de levering, alles wordt door ons geregeld. Vertel ons je wensen en wij komen met een passend voorstel. 

Prijzen badkamers voor recreatieparken

We werken met een compleet badkamer concept. Dat betekent dat we complete badkamers leveren voor jouw recreatiepark. Van een badkamermeubel, tot een douchedeuren en douchewanden. De badkamer wordt geleverd met alle voorzieningen. We hebben daarvoor drie prijscategorieën waaruit je kan kiezen, namelijk:

 • Basic badkamer: vanaf € 1.400,- excl. btw.
 • Luxe badkamer: vanaf € 1.900,- excl. btw.
 • Design badkamer: vanaf € 2.000,- excl. btw.

De badkamers zijn in verschillende opstellingen, kleuren, afmetingen en prijsklassen leverbaar. De genoemde prijzen zijn exclusief tegels.

Toiletruimtes voor recreatieparken

Naast de badkamers, geldt dit ook voor de toiletruimtes. Zowel in chalets als huisjes zijn deze nodig, maar ook in de eventuele openbare toiletgebouwen op jouw recreatiepark. Wederom verzorgen we alles, van ontwerp tot de levering. 

Prijzen toiletruimtes recreatieparken

We werken ook met een compleet toilet concept. Dat betekent dat we voor jouw recreatiepark complete toiletruimtes leveren. Van een fontein met kraan, tot een toilet. De toiletruimte wordt geleverd met alle voorzieningen. We hebben daarvoor drie prijscategorieën waaruit je kan kiezen, namelijk:

 • Basic toiletruimte: vanaf € 415,- excl. btw.
 • Luxe toiletruimte: vanaf € 475,- excl. btw.
 • Design toiletruimte: vanaf € 550,- excl. btw.

De toiletruimtes zijn in verschillende opstellingen, kleuren, afmetingen en prijsklassen leverbaar. De genoemde prijzen zijn exclusief tegels.

Sanitair voor recreatieparken bij Vastgoed Sanitair

Wanneer je voor ons sanitair kiest, brengt dit verschillende voordelen met zich mee. We zetten hieronder een aantal van die belangrijke voordelen voor je op een rij:

 • We waarborgen de kwaliteit van ontwerp tot productie en levering.
 • Je hoeft zelf geen transport te regelen, de volledige levering verzorgen wij.
 • We leveren complete sets, maar ook sanitair op maat. 
 • We staan voor transparantie, dus er zijn nooit verborgen kosten! 
 • We hebben een groot assortiment op voorraad, dus voor elke wens is er passend sanitair beschikbaar. Hierdoor zullen we ook snel leveren.

Ben je enthousiast geworden en wil je dat Vastgoed Sanitair voor jouw renovatieprojecten het beste sanitair levert? Neem dan contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan! We helpen je graag verder.