Retourneren

Voldoet het product niet?

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat uw bestelling niet of gedeeltelijk niet voldoet en wenst te retourneren. Het te retourneren artikel dient te voldoen aan de volgende voorwaarden.

Voorwaarden

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@vastgoedsanitair.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

  • Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Stel ons op de hoogte

Stelt u ons alstublieft van te voren op de hoogte van het retour te sturen producten door middel van een e-mail aan info@vastgoedsanitair.com

U kunt de geleverde artikelen binnen 14 dagen na ontvangst retourneren, mits ze ongebruikt, onbeschadigd en origineel verpakt zijn.

Waarheen sturen?

Stuur de te retour te zenden artikelen aan:
Vastgoedsanitair.com
Kweldergras 5, 9738AJ
Groningen

Indien het niet mogelijk is het product via een reguliere pakketpost te vervoeren, kunt u via e-mail of telefonisch op telefoonnummer 050 – 2102045 contact met ons opnemen.

In overleg wordt gekeken hoe het artikel retour kan worden gezonden.

Meld uw retouren zo spoedig mogelijk aan via het email. Vermeld hierin de te retour gezonden artikelen en de reden. Na ontvangst zullen wij de retour gezonden artikelen controleren. Wanneer uw pakket aan de voorwaarden voldoet, zullen wij zo spoedig mogelijk de aankoopwaarde van de artikelen naar het bij ons bekende rekeningnummer overmaken.

Download het retourformulier