Fonteintje toilet

Hoewel comfort een belangrijke factor is in het kleinste kamertje van het huis, is hygiëne misschien nóg wel belangrijker. Een fonteintje in het toilet maakt dat iedereen met schone handen de wc verlaat na een toiletbezoekje. Wel zo fris! De compacte ontwerpen van onze toilet fonteintjes zorgen ervoor dat het design naadloos opgaat in de rest van de ruimte. We hebben een passend fonteintje voor ieder toilet! Bestel alle onderdelen gemakkelijk online, of kies voor een handige set. Wij leveren hem zo snel mogelijk op afspraak bij je af.

Bekijk alle toilet fonteintjes
Vastgoedsanitair

Het nut van een fonteintje in de wc

Waar het in oudere huizen nog wel eens ontbreekt aan een plek om je handen te wassen in de toiletruimte zelf, is het toilet fonteintje in moderne wc’s niet meer weg te denken. We weten tegenwoordig veel meer over het belang van je handen wassen na een toiletbezoek; om nog maar te zwijgen over het bestrijden van bacteriën die ziektes veroorzaken. Een modern toilet kán dus eigenlijk niet meer zonder fonteintje in de wc!

Voor elke stijl een fonteintje in het toilet

Gelukkig is er voor elke sanitairstijl wel een passend fonteintje te vinden. Ga je voor een klassiek chroom met wit ontwerp, of durf je een zwarte kraan en sifon wel aan? Of je nu voor losse onderdelen gaat of een complete set voor je fonteintje, je vindt alles wat je nodig hebt online bij Vastgoedsanitair.com.

Klein fonteintje toilet

Maak je je zorgen over het volume dat een fonteintje inneemt in het toilet? Begrijpelijk, maar dat is geen enkel probleem met de compacte designs die je aantreft in onze webshop. Tegenwoordig hoeft een wc fonteintje niet dieper te zijn dan 18-20 cm en niet breder dan 40 cm. Nauwelijks ruimteverlies dus! Dat is deze voorziening voor extra hygiëne zeker waard.

Zwart fonteintje toilet

Dé trend van dit moment zijn zwarte details in je sanitair. En wij zouden geen sanitairspecialist zijn als we die trend niet opgepikt hadden! Veel van onze fonteintjes voor het toilet zijn daarom ook verkrijgbaar in zwart. Met een zwart fonteintje in het toilet kies je voor een elegante look, die toiletruimte echt karakter geeft!

Design fonteintje toilet

Veel mensen kiezen een ontwerp dat volledig opgaat in de rest van het toiletdesign. Maar natuurlijk kun je van het fonteintje in het toilet ook de ultieme eyecatcher maken! Als je zoekt naar een design fonteintje voor het toilet, hebben we ook verschillende interessante opties voor je. Door hun strakke ontwerp stelen ze werkelijk de show in de wc-ruimte!

Alle onderdelen of een complete set

De installatie van een inbouw regendouche is een ander klusje dan een ouderwetse opbouw doucheset. Je werkt alle wateraanvoer weg in de muur achter de doucheset, wat zorgt voor een prachtig minimalistisch ontwerp. Het is even wat meer werk, maar het resultaat mag er zeker zijn. Maar je wordt wel gedwongen om over bepaalde dingen goed na te denken! Zo is de hoogte van de douchekop na installatie niet meer verstelbaar; hetzelfde geldt voor de kraan. Installeer beide elementen dus op de juiste hoogte en gun de gebruikers een comfortabele douche!

Fonteintje onderdelen

Fonteinsets

Toilet fonteintjes van de beste merken

Bestel je bij Vastgoedsanitair.com, dan weet je zeker dat je kiest voor de allerbeste kwaliteit. We bieden namelijk uitsluitend merken aan die wij 100% vertrouwen op het gebied van kwaliteit en gebruiksgemak. En omdat we rechtstreeks bij de fabriek inkopen, kunnen we je die kwaliteit en dat gebruiksgemak tegen zeer betaalbare prijzen aanbieden! Je vindt bij ons fonteintjes van onder meer:

QUALIS®    Villeroy & Boch    Differenz

Meer voor een compleet toilet

Een compleet toilet inrichten? Dat wordt nu wel héél gemakkelijk met het assortiment van Vastgoedsanitair.com. En nog voordelig ook! Dankzij ons inkoopvoordeel kunnen we jou onze producten tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Bestel alles wat je nodig hebt in één keer: vanaf € 500.- bestelwaarde is de verzending helemaal gratis!

Vragen en advies

Heb je een vraag over de installatie van een fonteintje in de wc, of vraag je je af welk model het beste bij jouw project past? Vraag onze sanitairspecialisten gerust om advies: we zijn telefonisch en per e-mail goed bereikbaar, en kom je naar onze showroom in Groningen, dan staat de koffie altijd klaar!

Contact Kom naar de showroom