Offerte aanvragen

Badkamers, toiletruimtes, van top tot teen compleet geleverd!

Enthousiast geworden na het zien van onze producten? We helpen je graag verder. Badkamers, toiletruimtes, van top tot teen compleet geleverd! Heb je een mooi nieuw project voor ons? Vraag hier dan een offerte aan.

Vind eenvoudig de juiste vakspecialist

Wat kost een badkamer?

Met het renoveren of aanleggen van een badkamer kun je verschillende kanten op waardoor de prijzen erg uiteen liggen. De prijs is afhankelijk van de onderdelen, materialen en de oppervlakte van de badkamer. Kijk voor een prijsindicatie in onderstaand overzicht. Deze badkamers zijn in verschillende opstellingen, kleuren, afmetingen en prijsklassen leverbaar.

Basic badkamer
€1.400
excl. btw
Je kiest voor basis badkamervoorzieningen, een toilet, een douchecabine en een wastafel met badkamermeubel uit de basic collectie.
Luxe badkamer
€1.900
excl. btw
Je kiest voor luxe badkamervoorzieningen, een toilet, een douchecabine en een wastafel met badkamermeubel uit de luxe collectie.
Design badkamer
€2.000
excl. btw
Je kiest voor design badkamervoorzieningen, een toilet, een douchecabine en een wastafel met badkamermeubel uit de designcollectie.

Wat kost een toiletruimte?

Met het renoveren of aanleggen van een toiletruimte kun je ook verschillende kanten op waardoor de prijzen uiteen liggen. De prijs is ook hierbij afhankelijk van de onderdelen, materialen en de oppervlakte van de toiletruimte. Kijk voor een prijsindicatie in onderstaand overzicht. Deze toiletruimtes zijn in verschillende opstellingen, kleuren, afmetingen en prijsklassen leverbaar.

Basic toiletruimte
€415
excl. btw
Je kiest voor basisvoorzieningen uit de basis collectie
Luxe toiletruimte
€475
excl. btw
Je kiest voor luxe toiletvoorzieningen uit de luxe collectie.
Design toiletruimte
€550
excl. btw
Je kiest voor design toiletvoorzieningen uit de designcollectie.

Hoe gaat de offerte aanvraag in zijn werk?

Vraag hier gratis en vrijblijvend een offerte aan voor de badkamers of toiletruimtes die je wenst.

Na het aanvragen van de offerte, nemen we contact met je op om een en ander te bespreken. Daarnaast kunnen we ook een afspraak maken in onze showroom in Groningen zodat de badkamers en toiletruimtes ook bezichtigd kunnen worden en je zo een nog betere keuze kunt maken. We helpen je stap voor stap door het proces en houden je overal van op de hoogte.

Maak een afspraak

Veelgestelde vragen rondom een sanitair offerte

Vastgoedeigenaren en verhuurders prefereren onze inbouwspots. Onze Qualis inbouwspots zijn grondig getest en ideaal voor natte ruimtes en het gehele interieur. Met onze inbouwspots voldoet u aan alle wettelijke eisen en bouwbesluiten. Ontdek de extra voordelen.

Nee, het ontvangen van een offerte is volledig gratis en vrijblijvend.

Wij hebben een ruim assortiment aan materialen, dus we kunnen de badkamers en toiletruimtes snel leveren. Natuurlijk doen we dit in overleg met jou

Ja! Onze producten zijn voorzien van het welbekende CE keurmerk, SGS certificatie, ACS certificaat en het TÜV keurmerk.