Sanitair voor kantoren

Je werknemers brengen een groot deel van hun tijd door op kantoor. Dan is het fijn wanneer je jouw werknemers goed en compleet sanitair kunt aanbieden. Denk dan aan een compleet ingerichte toiletruimte die voelt als thuis. 

En wat dacht je van een mooie badkamer voor je medewerkers? Tegenwoordig wordt daar ook steeds vaker in geïnvesteerd. In een tijdperk waarin we aansporen om op de fiets naar het werk te komen, bied je op deze manier de fanatieke fietsers een verfrissende douche voordat hun werkdag start. En natuurlijk ook fijn dat je de werknemers een verfrissende douche kunt aanbieden wanneer er een sportruimte op kantoor beschikbaar is. 

Als zakelijke klant koop je bij ons onder interessante en gunstige voorwaarden in. Vertel ons wat je wensen zijn en wij komen met een passend voorstel. Het volledige project waarborgen we de kwaliteit die je van ons mag verwachten. Van ontwerp, tot productie en levering, Vastgoed Sanitair regelt alles! Lees hier van welke voordelen je gebruikmaakt wanneer je zakelijk project sanitair koopt bij Vastgoed Sanitair.

Pakhuizen volharding en lauwerszicht

Sanitair voor bedrijven

We bieden kwaliteit sanitair volledig naar eigen wens. Geen enkel kantoor is hetzelfde, dus ook geen enkele sanitair ruimte. We bieden een breed assortiment aan stijlen, kleuren en materialen, maar ook voor een oplossing op maat staan we paraat! 

Toiletruimtes en badkamers voor kantoren

Voor elk kantoor is er een passende toiletruimte te realiseren binnen elke wens en elk budget. In onze showroom in Groningen kies je gemakkelijk een toiletruimte binnen jouw gestelde kaders. We laten je graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn op het gebied van sanitair projecten, dus kom gerust eens langs.

Prijzen voor kantoor badkamers

We werken met een compleet badkamer concept. Dat betekent dat we complete badkamers leveren voor op kantoor. Van een wastafel met kraan en kast, tot een douchecabine of inloopdouche. De badkamer wordt geleverd met alle voorzieningen. We hebben daarvoor drie prijscategorieën waaruit je kan kiezen, namelijk:

 • Basic badkamer: vanaf € 1.400,- excl. btw.
 • Luxe badkamer: vanaf € 1.900,- excl. btw.
 • Design badkamer: vanaf € 2.000,- excl. btw.

De badkamers zijn in verschillende opstellingen, kleuren, afmetingen en prijsklassen leverbaar. De genoemde prijzen zijn exclusief tegels. 

Prijzen voor toiletruimtes op kantoren

We werken ook met een compleet toilet concept. Dat betekent dat we voor kantoren ook complete toiletruimtes leveren. Van een fontein met kraan, tot een toilet. De toiletruimte wordt geleverd met alle voorzieningen. We hebben daarvoor drie prijscategorieën waaruit je kan kiezen, namelijk:

 • Basic toiletruimte: vanaf € 415,- excl. btw.
 • Luxe toiletruimte: vanaf € 475,- excl. btw.
 • Design toiletruimte: vanaf € 550,- excl. btw.

De toiletruimtes zijn in verschillende opstellingen, kleuren, afmetingen en prijsklassen leverbaar. De genoemde prijzen zijn exclusief tegels. 

Voordelen van kantoor sanitair via Vastgoed Sanitair

Wanneer je voor Vastgoed Sanitair kiest, brengt dit verschillende voordelen met zich mee. We zetten hieronder een aantal belangrijke voordelen voor je op een rij:

 • We waarborgen de kwaliteit van ontwerp tot productie en levering.
 • Je hoeft zelf geen transport te regelen, de volledige levering verzorgen wij.
 • We leveren complete sets. Van kraan tot wastafel, alles wat je nodig hebt voor het installeren wordt geleverd. 
 • We staan voor transparantie, dus er zijn nooit verborgen kosten! 
 • We hebben een groot assortiment op voorraad, dus voor elke wens is er passend sanitair beschikbaar. En hierdoor kunnen we ook snel leveren.

Naast sanitair voor kantoren, leveren we voor de zakelijke markt ook:

Neem een kijkje bij de projecten die we al gerealiseerd hebben. Ben je enthousiast geworden en wil je dat Vastgoed Sanitair voor jouw kantoor het beste sanitair levert? Neem dan contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan! We helpen je graag verder.