Badkamerspiegel met verlichting en verwarming

Een badkamerspiegel met verlichting en verwarming is een luxe toevoeging aan ieder badkamerinterieur. Combineer stijl en functie met deze superpraktische badkamerspiegels vol met de laatste technische snufjes. Bij Vastgoedsanitair.com bestel je deze technische hoogstandjes tegen de laagste prijzen, en heb je de keuze uit vele afmetingen en modellen! We kunnen je spiegels leveren op elk moment in de projectplanning en denken graag met je mee. Ontdek onze collectie badkamerspiegels met verlichting en verwarming en bestel ze eenvoudig online!

Shop badkamerspiegels met verlichting en verwarming
Inbouwkraan wastafel bestellen bij

Voordelen badkamerspiegel met verlichting

Een badkamerspiegel met verlichting biedt voordelen die je soms vooraf niet kunt bedenken. Vaak willen mensen die eenmaal een badkamerspiegel met verlichting hebben geïnstalleerd, nooit meer terug naar losse opbouwlampen. Waarom? De verlichting is perfect afgestemd op de positie van de spiegel, waardoor je jezelf nog veel beter kunt bekijken. Veel badkamerspiegels met verlichting zijn daarnaast dimbaar, waardoor je zelf de hoeveelheid licht per moment van de dag kunt regelen.

Waarom een badkamerspiegel met verwarming?

Door een badkamerspiegel met verwarming uit te rusten, beslaat de spiegel niet meer als er zich condens vormt in de badkamer. Bijvoorbeeld door het gebruik van de douche of het bad! Nooit meer de spiegel schoonvegen met een handdoek voor je jezelf er weer in kunt zien: de warmte uit het verwarmingselement zorgt ervoor dat de spiegel helder en condensvrij blijft.

Ons assortiment badkamerspiegels met verlichting en verwarming

Het liefst combineren we beide functionaliteiten in één spiegel: badkamerspiegels met verlichting én verwarming zijn toch wel de ultieme luxe. Ontdek onze scherp geprijsde collectie en laat je overtuigen door de handige eigenschappen die onze badkamerspiegels met verlichting en verwarming te bieden hebben!

Verschillende afmetingen

Elke badkamer is weer anders qua indeling. Misschien heb je heel veel ruimte voor een badkamerspiegel, of misschien ben je op zoek naar een wat compacter model. In ons aanbod vind je daarom verschillende afmetingen en diameters: dat zorgt ervoor dat je altijd een spiegel vindt die naadloos aansluit op de rest van de badkamer.

Helder wit of warm geel licht

Een badkamerspiegel met verlichting en verwarming moet de badkamer extra in het zonnetje zetten. Daarom kun je bij ons kiezen welke kleur de verlichting in de badkamer moet krijgen! Ga je voor clean en helder wit licht, waarmee details nog beter uitgelicht worden? Of ga je voor een stijlvol en warm soort licht, dat een gezellige sfeer neerzet in de badkamer? Aan jou de keus!

Handige dimfunctie

Al onze badkamerspiegels met verlichting en verwarming zijn voorzien van een praktische dimfunctie. Zo stem je de hoeveelheid licht gemakkelijk af op de wensen van dat moment. Fel licht is handig bij gedetailleerd werk als make-up aanbrengen of haarstyling, maar op andere momenten is een zachte sfeerverlichting alles wat je nodig hebt. Dankzij de dimfunctie van onze spiegels schakel je eenvoudig tussen verschillende standen.

Ronde spiegel met verlichting en verwarming

In ons assortiment vind je voornamelijk ronde spiegels met verlichting en verwarming. Dit heeft te maken met de populariteit van ronde spiegels: deze moderne, zachte vormen geven elke badkamer extra flair. Ben je op zoek naar badkamerspiegels met verlichting en verwarming in een rechthoekige of vierkante vorm? Neem dan contact op met onze specialisten en ontdek wat er mogelijk is.

Andere badkamerspiegels

Werk je met een strak budget en heb je minder te besteden aan je badkamerspiegels, dan is een badkamerspiegel met verlichting én verwarming misschien wat te hoog gegrepen. Maar ook dan hebben we ook altijd de juiste keuze voor je in huis! In ons assortiment vind je ook klassieke badkamerspiegels zonder verlichting en verwarming, die misschien wat beter in je budget passen. En ook badkamerspiegels met verlichting alleen zijn wellicht een optie voor een wat kleinere portemonnee!

Bekijk alle badkamerspiegels

Kom kijken in onze showroom

Wil je onze badkamerspiegels met verlichting en verwarming eerst in actie zien, voor je ze bestelt? In onze showroom in Groningen kun je alle modellen komen bekijken en uitproberen. Probeer de dimfunctie, kies de juiste kleur licht en schat de juiste diameter in voor jouw project. Onze medewerkers helpen je bovendien graag; met hun uitgebreide ervaring in de projectbouw kunnen ze je uitstekend adviseren over het juiste soort spiegel! Bij deze en andere vragen kun je ons natuurlijk ook bereiken via telefoon, e-mail en chat.

Kom langs in de showroom Neem contact op