Ons assortiment

villeroy en boch, geberit, ideal standard, qualis, grohe, quooker, waterwall

Vastgoedprofessionals kiezen voor Vastgoedsanitair.com

Waardevol en duurzaam ontwikkelen met Vastgoedsanitair.com. Onze opdrachtgevers zijn vastgoedbeleggers, aannemers, installateurs, projectontwikkelaars, makelaars en woningstichtingen. Maar ook particulieren kunnen bij ons terecht voor sanitair, verlichting en PVC vloeren. Altijd tegen concurrerende netto prijzen.

Wij hebben alles uit voorraad leverbaar. 24/7 online te bestellen via onze webshop, uiteraard bent u ook altijd welkom in onze showroom in Groningen.

Neem contact op

Onze keurmerken

Vastgoedsanitair.com is exclusief distributeur van QUALIS sanitair. QUALIS is een groothandels kwaliteitsmerk en is ontwikkeld volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Niet voor niets ontving het merk QUALIS de kwaliteitskeurmerken van Tüv en CE. In alles wordt door QUALIS meegedacht met de vastgoedbelegger, voeg daarbij de sterk concurrerende prijzen en dan is duidelijk waarom veel vastgoedbeleggers, installateurs en aannemers kiezen voor de producten van QUALIS. 

Meer informatie over QUALIS

Onlangs gerealiseerde projecten

Ook voor keukens aan het juiste adres

Naast topkwaliteit sanitair voor de vastgoedmarkt leveren we vanuit hetzelfde pand ook vastgoed keukens. Op de site van Vastgoedkeukens.com lees je er alles over. In onze gedeelde showroom ervaart de vastgoedbelegger hierdoor onze complete dienstverlening. Kom snel eens langs om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. 

Naar vastgoedkeukens.com

Koop bewust

Bij Vastgoedsanitair.com ben je verzekerd van een veilige en betrouwbare aankoop.

Over ons

Lees hier meer over Vastgoedsanitair.com.

Lees meer

Recente projecten

Bekijk hier onze meest recente projecten.

Lees meer